Lieksan Karaoke Klubi ry:n 10-vuotis juhlakonsertti ”Jukeboxin luona” esitettiin likipitäen täydelle Kulttuurikeskuksen salille sunnuntaina 26.3.2017.

Mukana oli 20 laulajaa, jotka tulkitsivat kappaleita usealta eri vuosikymmeniltä Lyhtybaarin tunnelmissa upean tanssiparimme Raija ja Sauli Rädyn kera. Konsertin viittoi perinteiseen tapaan Anja Kivelä. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastasi tällä kertaa Jaana Saarelainen, konsertti-idean äidin Tanja Turusen jalanjäljissä. Ohjaajana toimi myös Mervi Ala, jonka heittäytyminen ”Hippiäisen” rooliin toi mainion lisämausteen konserttiimme. Hienoja roolisuorituksia nähtiin myös usealta muulta laulajaltamme. Heistä muutamat voisivat mielestäni harkita jopa uran vaihtoa teatterin pariin.

Tarkkaamon Samia ja Artoa kiitämme heidän työpanoksestaan konserttimme onnistumiseksi.

Kiitämme myös yhteistyökumppaneitamme Pub Icellaa, Porokylän Leipomoa, Halitex Oy:tä sekä kaikkia mukana olleita jäseniämme isosta työstä konsertin toteuttamiseksi.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa seuraavalle 10-vuotis taipaleelle.