Lieksan Valssilaulukilpailu 2017 käytiin lauantaina 9.9.2017 Pub Icellassa todella mukavan ja toinen toistaan kannustavan valssiväen kesken. Kilpailu eteni sujuvasti kilpailuidean isän Topi Pylkkösen juontamassa syysillassa.

Kilpailuun osallistui yhteensä 24 laulajaa eri puolilta maakuntaa ja kilpailu oli molemmissa sarjoissa korkeatasoinen. Tuomareilla oli kova työ laittaa kilpailijat paremmuusjärjestykseen. Ensimmäisen laulukierroksen jälkeen tuomaristo valitsi toiselle kierrokselle 7 mies- ja 8 naislaulajaa. Koska erot tuomareiden antamissa pisteissä olivat hiuksenhienot, laulatettiin vielä kahdella naistensarjan laulajalla kolmannet kilpailukappaleet, että saatiin lopulliset sijoitukset selville.

 

Lieksan Valssilaulukilpailun 2017 tulokset:

Naisten sarja:

1. Kati Puhakka, Joensuu

2. Erja Hoffren, Ylämylly

3. Jaana Saarelainen, Lieksa

Miesten sarja:

1. Pertti Ohtonen, Lieksa

2. Joona Sormunen, Joensuu

3. Jouko Rummukainen, Lieksa

 

Kiitämme kaikkia kilpailuissa mukana olleita laulajia ja sekä tiukan työrupeaman tehneitä tuomareita sekä tietenkin kannustavaa kisayleisöä.

Lieksan Karaoke Klubi ry kiittää jälleen myös Pub Icellaa henkilökuntineen hyvin sujuneesta yhteistyöstä kilpailun järjestelyjen suhteen.
Kuvia löytyy galleriasta.