Järjestyksessään kolmannet Lieksan Valssilaulukilpailut pidettiin 22.9.2018 Pub Icellassa. Osanottajia tämän vuoden kilpailussa oli kaikkiaan 25. Kilpailu oli reipashenkinen ja tunnelma laulavan kansan keskuudessa iloinen. Kilpailijat kannustivat toisiaan hyvässä hengessä ja tekivät suorituksillaan tuomareiden työstä haastavaa. Mukana kilpailussa oli todella hyviä laulajia aina Keravaa ja Lahtea myöten.

Ensimmäisen kilpailukierroksen jälkeen tuomaristo valitsi toiselle kierrokselle molemmista sarjoista 6 kilpailijaa. Toisen laulukierroksen jälkeen tuomariston yksimielisellä päätöksellä julistettiin seuraavat voittajakolmikot:

Naisten sarja:

1. Ulla Väänänen, Lieksa

2. Piia Sivonen, Haapalahti

3. Linnea Lauluniemi, Lieksa

Miesten sarja:

1. Leo Nevalainen, Kerava

2. Jorma Louhelainen, Nurmes

3. Pekka Sykkö, Lieksa

Lieksan Karaoke Klubi onnittelee voittajia.

Tuomareina tänä vuonna toimivat Maarit Huusko, Martti Heikkinen ja A-P Pennanen. Tuomarityöskentely sujui tehokkaasti ja sen myötä pysyttiin hyvin aikataulussa, eikä kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen viivästynyt myöhään yöhön. Kilpailuun osallistuneet pitkämatkalaiset pääsivät kotimatkalle hyvissä ajoin.

Kiitokset kuuluvat tuomareille, kaikille kilpailuun osallistuneille läheltä ja kaukaa sekä kisajärjestelyihin osallistuneille hallituksen jäsenille.

Pub Icella henkilökuntineen mahdollisti tälläkin kertaa kisojen järjestämisen, joten iso kiitos ja kumarrus heille.

Jäämme odottamaan tulevaa Klubin toimintavuotta ja mahdollisesti seuraavaa järjestettävää Valssilaulukilpailua.