Vanhan tanssimusiikin kilpailun Pub Icellassa 10.9.2022

Lieksan Karaoke Klubi ry:n järjestämä Vanhan Tanssimusiikin kilpailu käytiin 10.9.2022 Pub Icellan karaokepuolella. Osallistujia kilpailussa oli yhteensä 13.

Kilpailun osallistujat saivat laulaa kukin 2 kappaletta, joiden perusteella tuomaristo valitsi molempien sarjojen voittajakolmikot. Tuomaristoon kuuluivat Martti Heikkinen, Niko Nevalainen ja Satu Huuki.

Naisten sarja:

1. sija Kati Puhakka, Joensuu

2. sija Silja Möttönen, Juuka

3. sija Jonna Puhakka, Joensuu

Miesten sarja:

1. sija Kimmo Romppanen, Kontiolahti

2. sija Seppo Heikkinen, Lieksa

3. sija Toni Liistokki, Lieksa

Lieksan Karaoke Klubi kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelee voittajia.

Lieksan Valssilaulukilpailut 2018

Järjestyksessään kolmannet Lieksan Valssilaulukilpailut pidettiin 22.9.2018 Pub Icellassa. Osanottajia tämän vuoden kilpailussa oli kaikkiaan 25. Kilpailu oli reipashenkinen ja tunnelma laulavan kansan keskuudessa iloinen. Kilpailijat kannustivat toisiaan hyvässä hengessä ja tekivät suorituksillaan tuomareiden työstä haastavaa. Mukana kilpailussa oli todella hyviä laulajia aina Keravaa ja Lahtea myöten.

Ensimmäisen kilpailukierroksen jälkeen tuomaristo valitsi toiselle kierrokselle molemmista sarjoista 6 kilpailijaa. Toisen laulukierroksen jälkeen tuomariston yksimielisellä päätöksellä julistettiin seuraavat voittajakolmikot:

Naisten sarja:

1. Ulla Väänänen, Lieksa

2. Piia Sivonen, Haapalahti

3. Linnea Lauluniemi, Lieksa

Miesten sarja:

1. Leo Nevalainen, Kerava

2. Jorma Louhelainen, Nurmes

3. Pekka Sykkö, Lieksa

Lieksan Karaoke Klubi onnittelee voittajia.

Tuomareina tänä vuonna toimivat Maarit Huusko, Martti Heikkinen ja A-P Pennanen. Tuomarityöskentely sujui tehokkaasti ja sen myötä pysyttiin hyvin aikataulussa, eikä kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen viivästynyt myöhään yöhön. Kilpailuun osallistuneet pitkämatkalaiset pääsivät kotimatkalle hyvissä ajoin.

Kiitokset kuuluvat tuomareille, kaikille kilpailuun osallistuneille läheltä ja kaukaa sekä kisajärjestelyihin osallistuneille hallituksen jäsenille.

Pub Icella henkilökuntineen mahdollisti tälläkin kertaa kisojen järjestämisen, joten iso kiitos ja kumarrus heille.

Jäämme odottamaan tulevaa Klubin toimintavuotta ja mahdollisesti seuraavaa järjestettävää Valssilaulukilpailua.

 

Lieksan Valssilaulukilpailu 2017

Lieksan Valssilaulukilpailu 2017 käytiin lauantaina 9.9.2017 Pub Icellassa todella mukavan ja toinen toistaan kannustavan valssiväen kesken. Kilpailu eteni sujuvasti kilpailuidean isän Topi Pylkkösen juontamassa syysillassa.

Kilpailuun osallistui yhteensä 24 laulajaa eri puolilta maakuntaa ja kilpailu oli molemmissa sarjoissa korkeatasoinen. Tuomareilla oli kova työ laittaa kilpailijat paremmuusjärjestykseen. Ensimmäisen laulukierroksen jälkeen tuomaristo valitsi toiselle kierrokselle 7 mies- ja 8 naislaulajaa. Koska erot tuomareiden antamissa pisteissä olivat hiuksenhienot, laulatettiin vielä kahdella naistensarjan laulajalla kolmannet kilpailukappaleet, että saatiin lopulliset sijoitukset selville.

 

Lieksan Valssilaulukilpailun 2017 tulokset:

Naisten sarja:

1. Kati Puhakka, Joensuu

2. Erja Hoffren, Ylämylly

3. Jaana Saarelainen, Lieksa

Miesten sarja:

1. Pertti Ohtonen, Lieksa

2. Joona Sormunen, Joensuu

3. Jouko Rummukainen, Lieksa

 

Kiitämme kaikkia kilpailuissa mukana olleita laulajia ja sekä tiukan työrupeaman tehneitä tuomareita sekä tietenkin kannustavaa kisayleisöä.

Lieksan Karaoke Klubi ry kiittää jälleen myös Pub Icellaa henkilökuntineen hyvin sujuneesta yhteistyöstä kilpailun järjestelyjen suhteen.
Kuvia löytyy galleriasta.

 

Lieksan Karaoke Klubi ry:n 10-vuotis juhlakonsertti ”Jukeboxin luona”

Lieksan Karaoke Klubi ry:n 10-vuotis juhlakonsertti ”Jukeboxin luona” esitettiin likipitäen täydelle Kulttuurikeskuksen salille sunnuntaina 26.3.2017.

Mukana oli 20 laulajaa, jotka tulkitsivat kappaleita usealta eri vuosikymmeniltä Lyhtybaarin tunnelmissa upean tanssiparimme Raija ja Sauli Rädyn kera. Konsertin viittoi perinteiseen tapaan Anja Kivelä. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastasi tällä kertaa Jaana Saarelainen, konsertti-idean äidin Tanja Turusen jalanjäljissä. Ohjaajana toimi myös Mervi Ala, jonka heittäytyminen ”Hippiäisen” rooliin toi mainion lisämausteen konserttiimme. Hienoja roolisuorituksia nähtiin myös usealta muulta laulajaltamme. Heistä muutamat voisivat mielestäni harkita jopa uran vaihtoa teatterin pariin.

Tarkkaamon Samia ja Artoa kiitämme heidän työpanoksestaan konserttimme onnistumiseksi.

Kiitämme myös yhteistyökumppaneitamme Pub Icellaa, Porokylän Leipomoa, Halitex Oy:tä sekä kaikkia mukana olleita jäseniämme isosta työstä konsertin toteuttamiseksi.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa seuraavalle 10-vuotis taipaleelle.

Lieksan Valssikilpailut

Ensimmäiset Lieksan Valssilaulukilpailut 2016 on käyty.
Ilta sujui leppoisassa hengessä, osallistujia oli ihanan paljon ja taso kova, tuomaristolla ei ollut helppo tehtävä ja erot olivatkin hiuksen hienoja 🙂
Kilpailuidean isä Topi Pylkkönen toimi seremonia-mestarina.
Tanja Turunen mikserin takana laulatti kilpailijoita ja ilman häntä ei kisapäivä olisi
niin sujuvasti mennyt.
Ensi vuotta odotellaan innolla ja suunnitelmat ovat jo käynnissä, ainakin isommat
tilat luvassa ja toivottavasti osallistujia saadaan vieläkin enemmän kuin tänä vuonna 🙂
Kuvaajana toimi Esa Pakarinen. Kuvia löytyy Galleriasta.

Tulokset Lieksan Valssilaulukilpailuista 2016 ovat

Naisten sarja:

1. Suvi Palokas-Martikainen, Lieksa
2. Ritva Kokkonen, Joensuu
3. Tuija Tanskanen, Koli

Miesten sarja:

1. Kari Kulmala, Rääkkylä
2. Jyrki Ikonen, Joensuu
3. Olavi Hukkanen, Lieksa

Järjestyksenvalvojia koulutettu

Lieksan Karaoke Klubin jäsenet Ahti Karjalainen, Ulla Väänänen ja Suvi Palokas ovat suorittaneet järjestyksenvalvoja kurssin ja lunastaneet järjestyksenvalvoja kortit. Klubilta voi kysellä järjestyksenvalvojia eri tapahtumiin pientä kulukorvausta vastaan.